0
Nemate artikala u vašoj košarici.

0

Reklamacije

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac ima pravo u roku od 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu ili povrat proizvoda ukoliko:

• uoči nedostatke na proizvodima
• dostavljeni proizvodi su neispravni
• dostavljeni su proizvodi koji nisu naručeni.

Maxi Nova Fashion d.o.o. će na osnovu zahtjeva za povrat ili zamjenu, kupcu vratiti sredstva na račun ili zamijeniti proizvod s novim u roku 14 dana od datuma primitka vraćenog proizvoda na skladište. U slučaju da zamjenski proizvod nije više raspoloživ, moguć je povrat sredstava ili zamijena za drugi proizvod.

Povrat dostavljenih proizvoda vrši se dostavom na adresu:
Maxi Nova Fashion d.o.o.
Sunekova 149 , 10 040 Zagreb
Hrvatska
OIB: 71680195586
EU VAT: HR71680195586

U slučaju opravdane reklamacije, Maxi Nova Fashion d.o.o. snosi troškove povrata. Korisnik je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) uz predočenje računa.

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe. Maxi Nova Fashion d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Komentari